Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 липня 2014, 20:49 ДТП
Аварії на дорогах України трапляються через неуважність та порушення ПДД
Аварії на дорогах України трапляються через неуважність та порушення ПДД

Одна людина загинула та 9 постраждали в карколомній лобовій аварії поблизу Запоріжжя. А у столиці ВАЗівка залетіла під припарковану вантажівку. Деталі цих та інший авто-пригод - далі в огляді.

Жахлива ДТП поблизу Запоріжжя - на зустрічну смугу вискочив Деу, просто в лоба Тойоті. В японському авті їхало шестеро, з них троє - діти. Усіх ушпиталено з травмами різного ступеня тяжкості. Доправлено до лікарні й трьох пасажирів з Ланоса, кермувальник загинув.

Максим Вертепний, співробітник УДАІ в Запорізькій області:

- На данный момент данное происшествие внесено в Единый реестр досудебных расследований, составлена схема дорожно-транспортного происшествия, отбираются все пояснения у свидетелей и очевидцев данного происшествия.

27-річна жінка загинула в ДТП на Рівненщині. У селі Великому Житині мотоцикл на швидкості вдарився об бордюра й перекинувся. Водій дістав численних забиттів і переламу, а ось його пасажирка - померла на місці пригоди. Чому сталася аварія - з'ясовують слідчі.

Ігор Ільчук, інспектор ВДАІ Рівненського району:

- За попередніми даними, водій мотоцикла не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстав ноку, в результаті чого здійснив наїзд на придорожній бордюр з наступним перекиданням.

ВАЗівка протаранила припарковану вантажівку у столиці. Аварія сталася вночі на вулиці Братиславській. Водій легковика вочевидь просто не помітив габаритного транспорту.

А ось від Жигулів залишився брухт. В аварії загинув пасажир легковика, водій з численними забиттями - в лікарні.

В іншому районі столиці мотоцикл Сузукі влетів у вантажівку, кермувальник загинув. Без духу хлопець упав одразу після зіткнення, а його двоколісний проїхав ще кількасот метрів! Як сталася аварія - шофер ГАЗа на камеру розповідати відмовився. Каже: самого удару не відчув, але потім таки зупинився. Хто винен в автопригоді з'ясовуватимуть слідчі. Припускають - мотоцикліст перевищив швидкість.