Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 червня 2014, 22:49 ДТП
Добірка автовідео
Добірка автовідео

Моторошне лобове зіткнення через велику швидкість, перехожа, що потрапила під колеса некермованого легковика, а також власник двоколісного, котрий не розрахував своїх можливостей. Кадри неймовірних пригод дивіться у щоденній добірці.

Наздогнав і зачепив… Червоний легковик не встиг загальмувати перед автівками, що почали зменшувати швидкість, і зачепив зелену машину. Власник відео, на жаль, не поточнив, в якому стані учасники цього жахливого зіткнення.

***
Власник двоколісного не розрахував власних можливостей. Дивіться, він намагався проскочити між двома легковиками, але, мабуть, зрозумів, що не зможе… І просто дивом чоловік не вскочив під легковика.

***
Ось ця жіночка дуже поспішає на інший бік вулиці. Проте вона не порушує правил. Чекає, поки загориться зелене світло… та не всі такі правильні. Легковик спочатку врізався в іншу автівку, й вже розвернутий і на швидкості збив перехожу. Жінка жива, але травмована.

***
Й насамкінець про охочого до швидкості. Чоловік мчить трасою… Попереду легковик, якого власник відеореєстратора зараз обганятиме… Та кермувальник білої автівки, здається, не дивиться у дзеркала. Водій живий і неушкоджений, своє зробили паски безпеки.