Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 червня 2014, 21:43 ДТП
ДТП у Києві та області
ДТП у Києві та області

Мотоциклісти гинуть на шляхах України. Цього разу 35-річний чоловік не впорався з керуванням і розбився об бетонного щита біля дороги. В іншій пригоді в Києві потрощені голови й автівки стали наслідком виїзду на зустрічну спортивного Фіата.

35-річний мотоцикліст з Одещини розбився в Києві на вулиці Борщагівській. Зі слів свідків, жодних перепон на шляху не було. Раптом двоколісний наскочив на бордюр. Внаслідок удару транспорт і водій полетіли врізнобіч. Кермувальник загинув.

Денис, волонтер:

- Мотоциклист ехал в левом ряду, перед ним, за ним и по бокам никого не было, он ехал, на дороге был один, скорость по словам свидетелей была небольшая, и по непонятным причинам мотоцикл зацепил бровку, дальше мотоциклист скорее всего отлетел в бетонную основу рекламного борда, а мотоцикл дальше в металлический отбойник.

***
Фіат і ВАЗ зіткнулися лобом у лоба на з'їзді з Московського мосту в Києві. Зі слів свідків, спорткар рухався в бік проспекту Ватутіна. Якоїсь миті на узвозі машина вискочила на зустрічну - просто  на Жигулі. Внаслідок аварії їхні водій і пасажир потрапили до лікарні із закритими черепно-мізковими травмами. А кермувальникові Фіата перев'язали голову на місці. Чому виїхав на зустрічну - призвідник ДТП розповідати на камеру не захотів.

***
Шкода не поступилася дорогою, виїжджаючи з другорядної на головну у Броварах. Щойно вискочила, дістала удар у правий бік від Сеату, якого за правилами мала пропустити. Внаслідок зіткнення чеська автівка впала на дах. Кермувальники обох машин не постраждали й самотужки поставили Шкоду на колеса.