Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 червня 2014, 22:02 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Двоє загинули, один у лікарні. Такі наслідки нехтування швидкісним режимом руху у Кривому Розі. А у Кузнецовську, що на Рівненщині, 20-річний водій наїхав на двох велосипедистів. Один бідолаха сконав на місці. У Києві неуважний кермувальник розтрощив одразу три автівки.

20-річний водій збив двох велосипедистів у Кузнецовську, що на Рівненщині. Спочатку Фольксваґен наскочив на п'ятдесятирічного Віталія, що рухався в попутному напрямі.  Чоловік упав, автомобіль вилетів на ліве узбіччя. Коли ж кермувальник спробував знову виїхати на дорогу, то вдарив іншого велосипедиста. Це зіткнення для 42-річного Павла з Волинської області стало фатальним. Від травм він помер на місці пригоди. А постраждалого Віталія з ушкодженою головою й переламаною ключицею доправили в лікарню.

Тетяна Гордійчук, інспектор ВДАІ в Рівненській області:

- 20-річний водій автомобіля Фольксваген Гольф під час виконання маневру обгону велосипедиста, який в свою чергу здійснював поворот ліворуч, зачепив його правим крилом автомобіля, після чого чоловік впав з велосипеда, а водій автомобіля виїхав на ліве узбіччя. Коли він намагався повернутися на проїзну частину дороги, допустив наїзд на 42-річного велосипедиста, який рухався назустріч. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, триває перевірка.

***
Понівечене БМВ, пошкоджене електроопертя та зламані кілька дерев. У моторошній аварії на Дніпропетровщині загинули двоє молодиків, ще один у тяжкому стані в реанімації. Кривава ДТП сталася пізно вночі на вулиці Мелешкина в місті Кривому Розі. За попередніми висновками слідчих, 21-річний кермувальник престижної машини грубо порушив швидкісний режим і буквально вилетів з дороги назустріч своїй смерті.

Володимир Кисличенко, керівник сектору ВДАІ м. Кривого Рогу:

- Не витримав безпечної швидкості руху, виїхав за межі проїжджої частини та скоїв наїзд на електроопору та декілька дерев. Водій автомобіля загинув на місці від отриманих травм. Один пасажир, 94-го року народження, теж загинув на місці ДТП. Пасажир 95-го року народження доставлений до 2-ої міської лікарні для надання медичної допомоги.

***
Маштабна дорожня пригода сталася на столичному Проспекті Перемоги. Там Фольксваґен розтрощив аж три автівки. Свідки події кажуть: мікроавтобус з незрозумілих причин не пригальмував перед Джилі, що рухалася в попутному напрямку. Від удару китайська машина перетнула зустрічну й протаранила відбійника. Призвідник ДТП наскочив ще й на Тойоту, припарковану на узбіччі. Від потужного удару позашляховик за інерцією врізався в Чері.

Михайло, водій Джилі:

- Удар был сзади, меня начало разворачивать. Попытался машину выровнять, не получилось, и ударился передним бампером в отбойник. Увидел, что несколько машин еще сзади меня, которые были повреждены.

Внаслідок ДТП водія та пасажира Фольксваґена ушпиталили. Чому призвідник аварії вдався до таких небезпечних маневрів, з'ясують слідчі.