Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 червня 2014, 21:25 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Скутерист загинув під колесами легковика на Кіровоградщині, а у Дніпропетровську невдало намагався перебігти 8-смугову дорогу 24-річний перехожий.

Сорокадворічний скутерист загинув під час аварії на Кіровоградщині. Спричинив ДТП нетверезий кермувальник Москвича, який просто зніс скутера з дороги. Пасажир двоколісного з численними травмами доправлено до обласної лікарні. П'яний винуватець трагедії не постраждав.

- Ви можете сказати, що тут відбулося?

- ДТП.

- А ви якимось чином причетні до ДТП? Ви були в автомобілі?

- Без комментариев.

- А яке ДТП було?

- Давайте, вы меня проанализируете бл… ой, я извиняюсь.

***
Позашляховики Ауди кю 7 та Кіа зіткнулися в Києві на перехресті бульвару Перова і проспекта Ватутіна. Зі слів свідків, німецька машина вискочила на перехрестя на червоне світло і вдарила корейську, що їхала на зелене.

Валерій Миколайович, свідок:

- 200 метров, я переходил дорогу от перекрестка, напротив Ватутина 22, две машины проскочили на желтый свет, а третья машина - черный джип - она шла на красный свет, на перекресток выезжал автомобиль, я не знаю его марку, он его ударил, вот я свидетель. 

Внаслідок зіткнення в Кіа вирвало двигуна й відкинуло не десяток метрів. Травм дістали троє людей у цій машині, серед яких був 8-річний хлопчик. Сам призвідник пригоди - водій Ауді - не постраждав. Він самостійно вийшов з автомобіля й подався геть.

***
Автомобіль Акура на великій швидкості  вдарився об відбійника, врізався в електроопору й зайнявся на Броварському проспекті в Києві. Водій вибив скло, виліз з машини й витяг з неї травмованого пасажира. І хоча інші автомобілісти намагалися врятувати машину, її вже не поновити. Найбільше в цій історії вражає те, що кермував транспортом драйвер, який віз додому нетверезого власника седана.

***
Під колесами Тойоти загинув 18-річний молодик у Дніпропетровську. Кривава ДТП сталася пізно ввечері на проспекті Правди. Як з'ясували слідчі, хлопець вирішив побавитися в небезпечну гру - перебігти вісім смуг швидкісної магістралі. Зі слів кермувальника, який збив юнака, швидкість його позашляховика була в межах дозволеної. Так це чи ні - буде відомо після проведення трасологічної експертизи.

***
Шістдесятичотирирічний пішохід потрапив під колеса автомобіля на швидкісній трасі Київ-Чоп і вижив. Пригода сталася неподалік села Білої Криниці на Рівненщині, коли чоловік намагався перебігти дорогу в забороненому місці. Сам порушник з ушкодженнями голови потрапив до травматологічного відділу Рівненської міської лікарні. У ДАІ кажуть: врятувала бідолаху уважність водія: він здалеку помітив пенсіонера й почав відчайдушно гальмувати.

Тетяна Гордійчук, інспектор ВДАІ в Рівненській області:

- 48-річний водій, житель міста Рівне, керуючи автомобілем Фольксваген Пасат, рухаючись з міста Рівне в напрямку міста Київ, здійснив наїзд на 64-річного пішохода, жителя села Біла Криниця, який переходив проїзну частину дорогу поза пішохідним переходом. Наразі проводиться перевірка, правоохоронці встановлюють всі обставини та причини цієї ДТП.