Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 червня 2014, 20:44 ДТП
Кривава аварія за участі зятя головного ДАІвця Буковини
Кривава аварія за участі зятя головного ДАІвця Буковини

На Буковині внаслідок ДТП загинуло четверо людей. З поки що незрозумілих причин Фольксваґен Туарег вилетів на зустрічну й розтрощив "дев'ятку". Одразу з'явилася інформація, що до аварії причетний зять одного з міліційних високопосадовців.

Це роздоріжжя біля заправки неподалік Чернівців стало фатальним для водія і трьох пасажирів "дев'ятки". Саме тут у Самару на швидкості врізався Фольксваґен. Від удару ВАЗівка перетворилася на купу брухту. Свідки кажуть - троє з чотирьох пасажирів позашляховика з місця події втекли.

Сергій Павленюк, свідок:

- То шо ми там бачили, була якась людина, забрала швидка, с Туарега, з джипа, а то, шо ВАЗ, там всі погиблі були зразу, не було кого рятувати.

Усі четверо, хто був у ВАЗівці, загинули. На місце трагедії прибули рятувальники, яким довелося тіло одного із загиблих витягати з-під купи залізяччя за допомоги спецзасобів. Хто винен у цій аварії - правоохоронці поки що з'ясовують. Проте відомо, що Туарег з немалою швидкістю мчав зустрічною.

Валентин Сухар, заступник керівника УМВС України в Чернівецькій області:

- Зліва полоса вказуює на те, що зіткнення відбулося по лінії руху ВАЗ-2109.

Хто ж кермував позашляховиком - має визначити слідство. Правоохоронці кажуть - в автівці їхав зять керівника обласної ДАІ. Щоправда, чи був саме за водія - поки що невідомо.

Валентин Сухар, заступник керівника УМВС України в Чернівецькій області:

- Він був присутній в автомобілі, і ми досліджуємо його участь у тих подіях, що мали місце.

З підозри у скоєнні ДТП правоохоронці вже затримали одного з тих, хто був у позашляховику. Та чи йдеться саме про сина міліційного високопосадовця, не кажуть.