Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 червня 2014, 22:55 ДТП
Огляд автопригод
Огляд автопригод

У Києві таксист влаштував справжній політ легковиком і розбив дах приватного будинку. У Вінниці вантажівка розірвала інваліда на візку, а у Дніпропетровську не розминулися Ланос і рефрижератор - тіло водія меншої машини довелося вирізати.

У Києві позашляховик злетів з дороги - від прірви автівку врятували стовп і відбійник. Із салону вийшли двоє чоловіків, які ледве трималися на ногах, утім спромоглися скрутити номерні знаки. Інспекторам ДАІ, котрі прибули на місце аварії, порушники пояснити, звідки вони і куди їхали - не змогли. На нетверезих учасників ДТП правоохоронці склали адмінпротокол. Міліції залишається з'ясувати, хто кермував машиною, адже кожен з постраждалих запевняє, що він пасажир.

***

Справжній політ автівкою влаштував таксист у столиці. Міцубіші мчав на шаленій швидкості приватним сектором. Якоїсь миті шофер не впорався з кермуванням і злетів з дороги. Транспорт так високо підкинуло в повітря, що він розбив дах і стіну будинку, пошкодив газову трубу і впав на припаркованого біля подвір'я мікроавтобуса. Внаслідок неймовірного кульбіту водія викинуло з салону. Травмованого чоловіка і його пасажирку ушпиталено. Чи то клієнтка - наразі невідомо.

***

Обставини жахливої ДТП з'ясовують правоохоронці у Вінниці. Там посеред білого дня на переході вантажівка переїхала жінку на інвалідному візку. По тому ще й тягла нещасну 10 метрів дорогою. Відірвало частину тулуба бідолашної, проте до прибуття швидкої постраждала, як могла, боролася за життя. Померла вже і в машині медиків.

Олександр Тюник, керівник підрозділу ВДАІ м. Вінниці:

- Загибла була 51-го року народження, інвалід першої групи загального захворювання. Причини встановлюються. Насамперед нам потрібно взяти режим роботи світлофорних об'єктів на даному перехресті. Є відеозапис зафіксований. Будем проводити експертизу і дослідження.

Свідки твердять - водій КраЗа на перехресті повертав на зелене світло, натомість жінка виїхала з другорядної дороги. Жодних перепон з правого боку кермувальник не очікував, тож інвалідного візка не встиг помітити через великі габарити машини.

Водій вантажівки:

- Почекав, пішоходам загорівся красний, подивився - машин ні звідки немає, і повертаю сюда. І я й не бачив, як вона, де вона взялася - появилася в мене на середньому ряду. Я не понімаю, де вона взялася. Повертав я - не видно нічого збоку. Я не знаю, як вона туда під'їхала…

***

У Дніпропетровську "Деу Ланос" на шаленій швидкості врізався у припаркованого на узбіччі рефрежератора. Молодиків з понівеченого легковика вирізали за допомоги спецприладдя. 25-річного пасажира вже мертвого, 31-річного кермувальника у стані коми забрали до реанімації.

Вадим Ананченко, інспектор ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Совершил наезд на стоящий автомобиль "Рено". В результате чего водитель не справился с управлением, выехал за пределы проезжей части и совершил столкновение с электроопорой.

Андрій, водій вантажівки:

- Ланос, получается, зацепил меня своей правой стороной. Его откинуло и ударило об столб. Два человека получается - один труп, один пострадавший.

У салоні машини слідчі виявили пляшки з-під пива, тож припускають - чоловіки були п'яні.