Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 червня 2014, 22:01 ДТП
Відео неймовірних аварій
Відео неймовірних аварій

Некермований автобус, що влетів у кав'ярню, вантажівка на слизькій дорозі та школяр, що перебігав шлях у забороненому місці. Кадри неймовірних пригод дивіться у щоденній добірці.

Камера відеоспостереження фіксує страшну аварію. У кав'ярні біля дороги - люди, аж раптом… Сталося жахливе, автобус злетів з дороги. Та дивом нікого з відвідувачів не зачепив. Постраждали лише ті, хто був у салоні пасажирського транспорта. Жінки й водій дістали незначних травм. Жертв вдалося уникнути.

***

А зараз про нетверезого скутериста. Він ледь тримає рівновагу на дорозі, проте їде. Та чоловік сам сходить з дистанції, і це на щастя. Бо міг вскочити в халепу.

***

Дорога після дощу - небезпека для водіїв, що полюбляють швидкість. Відеореєстратор фільмує некермовану вантажівку. Дивіться, багатотонка таки не перекинулася й не накоїла лиха.

***

Й насамкінець про збитого хлопчика. Дорослі, навчіть дітей правильно переходити дорогу. На кадрах - фатальна помилка школяра. Хлопчик дістав незначних ушкоджень, дуже перелякався, але, на щастя, живий.