Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 червня 2014, 21:35 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Через власну самовпевненість і нехтування правилами дорожнього руху загинув мотоцикліст на Дніпропетровщині. Кривава ДТП сталася на трасі в Новомосковському районі.

Володимир Лещенко, інспектор ВДАІ Новомосковського району:

- Не справился с управлением мотоцикла и совершил наезд на отбойный брус. В результате чего водитель на месте скончался.

Відбійником власникові відтяло голову. За висновками експертів, швидкість транспорта під час фатального зіткнення з огорожею була понад двісті кілометрів за годину.

***
Змагання двох автівок позбавило життя водія двоколісного в Києві.

Юрій, свідок:

- Произошла трагедия по вине двух очень неаккуратных и дурных водите лей, машина марки Хонда белого цвета, предположительно хечбек или минивен, и темного джипа РАВ 4 или Ниссан Кашкай темного цвета, из-за вас погиб человек.

Машини, як описав свідок, рушили від світлофора й різко почали перелаштовуватися в сусідню смугу. Там їхав мотоцикліст, і він не мав вибору - змушений був маневрувати.

Юрій, свідок:

- Дорожное покрытие оставляет желать лучшего, плюс осадки нанесли мелкий песок и гравий, его просто понесло и он лег под отбойник, ударился головой и погиб.

Не врятував мотоцикліста навіть шолом. Кермувальникові було 26 років. Посвідчення водія він отримав менше місця тому.

***
Навушники занапастили підлітка в Маріуполі. 16-річний хлопець їхав у трамваї й слухав музику. Вагоновода зупинила транспорт: хотіла перевірити заднє колесо, і попередила пасажирів, щоб не виходили. Але парубчак не почув цього й вискочив на дорогу просто під вантажівку. Зреагувати на пішохода, який вибіг зненацька, водій не встиг і переїхав бідолаху.

Федір Дженчако, інспектор ВДАІ м. Маріуполя:

- Водитель трамвая сделала техническую остановку, потому что почувствовала, что якобы задняя тележка у нее сошла с рельс, приоткрыла немного дверь. В этот момент парень вышел на переднюю дверь, находясь в наушниках, и в попутном направлении двигался грузовик, который совершил на него наезд.

Від тяжких травм підліток помер на місці.