Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 червня 2014, 21:57 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Народився в сорочці. У Луганську п'яний водій наскочив на електроопору, яка впала просто на дах його авта. Машина перетворилася на купу брухту, нетверезий чоловік відбувся переляком. А в Запоріжжі 35-річному кермувальникові не пощастило - внаслідок зіткнення з деревом бідолаха загинув. У Рівному Жигулі потрапили під колеса ЗІЛа.

Не впорався з кермуванням. Це - основна версія загибелі 35-річного водія в Запоріжжі. Трагічна ДТП сталася приблизно опівночі в Шевченківському районі міста. Зі слів інспекторів ДАІ, Деу рухалася вулицею Військбуду, та на одній з ділянок дороги вилетіла на узбіччя і врізалася в дерево. Удар був смертельний.

Володимир Гаранін, старший інспектор сектору ВДАІ м. Запоріжжя:

- Вследствие ДТП от полученных травм водитель умер на месте происшествия, собраны все необходимые материалы по данному происшествию, ведется следствие.

***
П'яний кермувальник перевірив на міцність свого легковика й поклав на дах автівки електроопору в Луганську. Від такої ваги салон зім'яло неначе бляшанку. Утім, сам водій не постраждав. Чоловік не міг втямити, що сталося, і навіть пригадати, куди й навіщо їхав, бо був нетверезий. Свідки розповіли: неборака не втримав машини, й вона наскочила на стовпа. За п'яні маневри порушника можуть позбавити водійських прав.

***
Не пропустив вантажівки - потрапив у лікарню. У Рівному на перехресті вулиць Дворецької - Поповича - Степана Бандери ВАЗ рухався другорядною дорогою й не поступився ЗІЛу, що мчав головною. Багатотонкою кермував 59-річний містянин. Унаслідок зіткнення постраждав лише 37-річний водій Жигулів. Його з потрощеного авта витягли рятувальники. З переламами ребер чоловіка доправлено в Рівненську обласну лікарню. 

Богдан Данилюк, керівник підрозділу ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області:

- В його були зажаті  ноги, також він отримав травму грудної клітки в  результаті удару, і наші підрозділи за допомогою аварійно-рятувального обладнання - домкрата - трошки розтягнули даний автомобіль і саме через сидіння пасажира дістали травмованого водія.