Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 червня 2014, 21:24 ДТП
Унікальне дорожнє відео
Унікальне дорожнє відео

Дорога у вогні: вибух автівки зафіксувала камера спостереження. Легковик, що збиває візочка з дитиною, та зіткнення з вантажівкою. Дивіться кадри неймовірних аварій у щоденній добірці.

І не зрозуміло, чому водій не зупинився. Дорогу регульованим переходом починає перетинати хлопчина, за ним на інший бік вулиці хоче й велосипедист, але… Власник двоколісного вдаряється в білого легковика. У нього незначні травми, не дуже пошкоджений й автомобіль… Але ж чому не пропустив? Відповіді на це запитання немає.

***
Кадри жахливої аварії зафіксував відеореєстратор. Водій автобуса має намір повертати, але транспорт наздоганяє вантажівка. Наслідки - кілька понівечених вантажівок, автобус і легковики.

***
Камера відеоспостереження встановлена над переходом. Якоїсь миті дорогу починають перетинати двоє жінок з візочком, у якому маленька дитина. Та пройти спокійно не судилося. Візочка збиває легковик. Жінки кидаються до крихітки.  Дитинку доправлено до реанімації зі страшними травмами.

***
Вогняна аварія. Легковик на шаленій швидкості врізається в мікроавтобуса. Зіткнення такої сили, що машина спалахує. Стовп вогню здіймається на кілька метрів у небо. Яка доля тих, хто був у транспорті - на жаль, невідомо.