Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 червня 2014, 21:12 ДТП
Добірка неймовірних аварій
Добірка неймовірних аварій

Страшна загибель двох чоловіків, котрі ремонтували трактора, вщент розбита машина через неуважність, а також шофер Камаза, що не бачить перешкод. Дивіться кадри неймовірних аварій у щоденній добірці.

Водієві Камаза, що стоїть попереду, дзеркала не потрібні. Він просто не вміє ними користуватися. Дивіться, що робить цей громадянин. Починає здавати назад. Невже після першого зіткнення не зрозуміло, що позаду перешкода. Ні, його це не зупиняє. Здається, власникові відеореєстратора буде що сказати шоферові вантажівки.

***
А ця аварія так само через водія, котрий не подивився у дзеркала. Проте тут все значно страшніше. Частини автівки розлітаються трасою. В якому стані водій понівеченої машини - невідомо.

***
Камера відеоспостереження встановленна над перехрестям. На світлофорі - зелене світло. Автівка мчить, та якоїсь миті водія лякає позашляховик, що намагається повернути. Легковик все ж не уникає зіткнення і злітає з дороги.

***
Й насамкінець смертельна ДТП. Водій білого Санг Йонга розпочинає обгін, він просто летить трасою. Аж раптом… зіткнення. Пилюка, і якщо придивитися, то видно людину, яку просто підкидає на кілька метрів над землею. У цій аварії загинуло двоє чоловіків. Вони намагалися відремонтувати трактора, що зламався посеред дороги.