Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 червня 2014, 00:40 ДТП
На Львівщині батьки загинули по дорозі з випускного доньки
На Львівщині батьки загинули по дорозі з випускного доньки

Вже відомі обставини страшної ДТП на Львівщині. Нагадаю, там під колесами легковика загинуло подружжя, яке поверталося додому з випускного доньки. Кермував автівкою брат однокласника дівчини.

Аварія сталася на в'їзді в село Бісківці між третьою та четвертою ранку. Подружжя пішки поверталося додому з випускного доньки. Автівка вдарила чоловіка й жінку ззаду. Рідні загиблих й досі не можуть прийти до тями від горя.

Юрій Теплий, брат загиблого:

- Хороший лікар був. Працював в Добромилі. Всі його там поважать. Тут в селі в любу годину дня і ночі він ішов і допомагав. Юля ну взагалі дуже така добра, чуйна людина була. Всім також допомагала. 

Микола й Юлія померли на місці аварії. Збив їх юнак-односелець. Коли збагнув, що накоїв, разом із друзями спробував затягнути тіла до автівки. Рідні подружжя припускають: трупи молодики хотіли заховати.

Юрій Теплий, брат загиблого:

- В машині Юля лежала в такій позі, що тяжко - як би ноги хотіли запхати, а брат - голова під сідушкою. Тільки тулувище на вулиці. Так як би хотіли їх заховати.

Та щось їм завадило. Окрім того, брат впевнений - водій був п'яний і мчав на шаленій швидкості. Винуватець трагедії спілкуватися з журналістами не захотів. Його мати запевнила - син кермував тверезим, не втримав машини через великий дощ. Ще й дорога там неосвітлена.

Надія Малецька, мати винуватця ДТП:

- Дуже було слизько, він говорив, він їх не побачив. Вони десь йшли так посередині дороги, він не встиг пригальмувати, і він їх так забив. Я дуже співчуваю тим дівчатам, що вони так лишилися самі, бідні сироти.

19-річна Василина та 17-річна Адріана стали сиротами. Молодша навчалася в одному класі із братом водія-вбивці. 

Надія Малецька, мати винуватця ДТП:

- Разом наші діти вчилися, в одному класі. Дівчинка її закінчила на золоту медаль. І так стало, що вона не бачила мами і тата. Не стало. Ну я не знаю, ну провина. Я не знаю, що і як сказати, ну він не хотів, він не хотів, щоби таке було.

У тому, що сталося, селяни-старожили добачили фатальний збіг обставин.

Магдалена, мешканка с. Бісківців:

- Я знаю, так мало бути, чи що. І казали, що вони пішки хотіли йти. А там кажуть до них - та не йдіть пішки, бо, каже, бус буде зараз і забере всіх. - Та ми собі підем пішки. І пішли.

Чи містика, чи банальне нехтування правилами дорожнього руху спричинили трагедію - мають з'ясувати міліціянти.

Галина Лемішко, інспектор відділу УДАІ у Львівській області:

- За попередніми даними, водій легковика Пежо, це 21-річний юнак, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу і скоїв наїзд на двох пішоходів, чоловіка і жінку.