Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 червня 2014, 22:54 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

Смертельне зіткнення з деревом сталося на Кіровоградщині. А на Рівненщині легковик наскочив на підводу, яка везла каністру з бензином. І не розминулися автівка й маршрутка в Києві.

Покинув помирати. Смертельна аварія сталася в Новомиргороді на Кіровоградщині. Там Жигулі мчали мокрою після зливи дорогою. Швидкість і слизький асфальт зробили свою справу: ВАЗівку понесло, вона злетіла з траси та наскочила на дерево на узбіччі. В понівеченій автівці, окрім водія, було двоє пасажирів. Утім, замість викликати їм швидку, кермувальник втік. Один постраждалий помер від травм, подорожню в тяжкому стані ушпиталили.

Свідок ДТП:

- Вийшов на вулицю і побачив - оце така машина, дєвушка кричить. На цьом скора приїхала, сусіди порозбігалися, і на цьому все закончилось. Міліція приїхала, всіх порозганяла.

23-річного водія, що кермував п'яним, правоохоронці знайшли біля автовокзалу.

***
Жахлива смертельна аварія сталася на Рівненщині. Приблизно опівночі на автодорозі Київ-Ковель легковик наскочив на підводу.

Руслан Панасюк, інспектор ВДАІ в Рівненській області:

- 24-річний водій, керуючи автомобілем Опель Вектра, за попередньою інформацією, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на гужову повозку.

Після зіткнення зайнялася каністра з бензином, яку везли на возі. У погонича обпечені руки та обличчя. До лікарні з тяжкими травмами потрапили також четверо пасажирів гужового транспорта та подорожній автівки. У них відкриті перелами, забиття й черепно-мізкові ушкодження. Майже всі в украй тяжкому стані в реанімації. Один - 40-річний пасажир підводи - загинув на місці аварії. Водій Опеля не постраждав.

***
Легковик врізався в машрутку з пасажирами в Києві. На естакаді водій Шевроле не розрахував дистанції і не встиг завершити обгін та повернутися на свою смугу. На зустрічній лобом у лоба наскочив на  мікроавтобуса. Удар був такої сили, що передня частина легковика влетіла під машрутку, а кермувальника довелося вирізати з понівеченого салону. До лікарні потрапила й подорожня седану та одна пасажирка громадського транспорта.