Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 травня 2014, 21:21 ДТП
Найрезонансніші аварії, що сталися у Києві
Найрезонансніші аварії, що сталися у Києві

Смерть пішохода-камікадзе, двобій трамвая й легковика, а також - машина-потопельник.

П'ятдесятирічну жінку збила маршрутка. Трагедія сталася пізно ввечері на Харківському шосе. Богдан, вже порожній, повертався до парку. Швидкість його була чимала. Для водія перехожа на дорозі стала несподіванкою, адже відчайдушна перебігала багатосмуговий шлях, де немає зебр.

- Он выбежал сразу к ней, поторгали ее пульс - вызывайте скорую, вызывайте милицию!

Медики, котрі прибули на місце пригоди, лише констатували смерть жінки. Показово, що вона не скористалася підземним переходом, який був неподалік. 

- Тут впереди - 50 метров - переход, ну господи!

За час знімання цієї ДТП аналогічно, нехтуючи правилами, дорогу перебігли ще кілька людей.

***
На вулиці Алма-Атинській легковик зіткнувся з трамваєм. Машина рухалася паралельно йому, якоїсь миті водійка повернула ліворуч, просто перед громадським транспортом. Вагоновода застосував екстрене гальмування, але аварії не уникнув. Він протяг Джилі кілька метрів, й тільки тоді зупинився. В салоні авта була молода жінка, її мати та 4-місячна дитина. Усіх ушпиталено. У трамваї постраждалих немає, але рух громадського транспорту через ДТП зупинили на кілька годин.

***
Машина у ставку - ось таку картину могли побачити мешканці приватного сектору на Осокорках. Рено рухався невеличкою стежкою, повільно, адже всюди тут обмежувачі швидкості. Аж раптом авто з'їхало у водоймище. 

- Я подбежал туда, где удобно спуститься, и помог выбраться водителю. Говорит, что мне плохо, голова сильно болит.

У кермувальника закриті травми голови, грудей і живота. Його ушпиталено. Водій запевняє - йому стало зле, саме тому й не втримав машини. Утім, ДАІвці припускають - він був просто п'яний. Щоб витягти транспортний засіб зі ставка, родичі постраждалого мусили зрубати кілька дерев.