Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 травня 2014, 20:32 ДТП
Очами відеореєстратора
Очами відеореєстратора

Жахлива смерть на переході, лобове зіткнення через нетерплячих водіїв, а також недосвідчений молодик на байку. Дивіться кадри неймовірних аварій у добірці.

Зустрічаєте на дорозі нетерплячих водіїв? Пильнуйте, вони можуть стати призвідниками аварій. Ось дивіться. І... зараз зіткнення. Учасники аварії дістали незначних ушкоджень. Загиблих немає.

***
Недосвідчений кермувальник двоколісного. 19-річний хлопець вирішив проїхатися мотоциклом та не розрахував швидкості. Не дотримав дистанції й до того ж не помітив легковика, який готувався повертати. Молодик перелетів через авто й дуже вдарився об землю. Він вижив, але з місця ДТП поїхав на лікарняне ліжко.

***
Це відео не для тих, у кого слабкі нерви. Жахлива аварія на переході. Автівка збиває дівчину. Водій не зупиняється, а переїжджає постраждалу, й вона залишається під легковиком. А він рухається далі. За  десяток метрів перехожу знову переїжджає легковик. Водій зникає з місця. Дівчина загинула.

***
Й насамкінець про падіння вантажівки. Відеореєстратор фіксує рух машини. Поряд немає нахабних водіїв, все спокійно. Та якоїсь миті ситуація кардинально змінюється. Багатотонка нарешті зупиняється. Шофер живий.