Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 травня 2014, 22:26 ДТП
Огляд найсерйозніших аварій
Огляд найсерйозніших аварій

У Тернопільській області кермувальник багатотонки не помітив скутеристки. Рівненські медики намагаються врятувати 15-річну школярку, що потрапила під колеса Нісана, а в Дніпропетровську розчавило деревом ЗІЛ.

Шофер молоковоза збив скутеристку. Сталося лихо на сільській дорозі в Тернопільській області. За інформацією правоохоронців, водій ГАЗа з незрозумілих причин не помітив жінки, яка рухалася в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення моторолер і машина злетіли в кювет. 32-річна кермувальниця двоколісного від травм померла на місці, а призвідник ДТП відбувся синцями. ДАІвці вивчають обставини трагічної аварії.  

***
15-річна велосипедистка потрапила до реанімації внаслідок жахливої аварії в Рівному. Приблизно о дев'ятій вечора школярку збив Нісан, що рухався назустріч.

Руслан Панасюк, інспектор ВДАІ в Рівненській області:

- За попередньою інформацією, водій автомобіля Ніссан Максіма, 20-річний рівнянин, рухаючись по вулиці Костромська в напрямку вулиці Степана Бандери, на перехресті вулиць Костромська - Київська - Данила Галицького здійснив наїзд на велосипедиста.

Зіткнення сталося, коли дівчина повертала ліворуч. Тепер за її життя борються лікарі Рівненської обласної дитячої лікарні. 20-річного кермувальника не затримано, автівка на штрафмайданчику. Негода або ж недотримання правил дорожнього руху? Що саме стало причиною ДТП - з'ясовують правоохоронці.

***
Величезна гілка розчавила кабіну вантажівки. Така дорожня пригода сталася на проспекті Пушкіна у Дніпропетровську.

Ігор, пасажир вантажівки:

- Внезапно просто упала маленькая веточка, а следом за ней огромная ветка, которая придавила. Там доли секунды. Она потянула машину в левую сторону.

Двоє чоловіків, що були в машині, лише дивом живі. Пасажир відбувся переляком, а ось у шістдесятичотирирічного шофера ЗІЛа - забиття внутрішніх органів і перелами кількох пальців на нозі.

Максим, водій вантажівки:

- Накрыло сразу, темно, ноги зажало. Удар страшенный был. Мне рулём ударило вот здесь, по поясу.