Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 травня 2014, 21:40 ДТП
Сумні та смішні події на дорогах
Сумні та смішні події на дорогах

Моторошна пригода на перехресті, власник двоколісного й легковик, а також маленька велосипедистка проти пластикової вантажівки. Дивіться кадри неймовірних пригод у добірці.

Не поділили дороги. Та все ж один водій - призвідник ДТП, інший - постраждалий. Жахливий удар у бік й легковика перекидає.  Про стан кермувальників, на жаль, нічого невідомо. Прикра аварія, якої могло і не бути, та все знову через порушення правил.

***
Жахлива аварія з мотоциклістом. Все за звичним сценарієм. Автівка повертає, двоколісний мчить. Чоловік перелітає через автівку й сильно вдаряється об землю та бордюр.

***
А це аварія на перехресті. Водій легковика вирішує повернути не за правилами. Лихо стається за мить. Легковик, що їхав на на зелене світло, просто вщент розбиває передню частину іншої автівки. Усі в цьому ДТП залишилися живими, проте отримали різні травми.

***
Й насамкінець про зіткнення маленької велосипедистки з іграшковою вантажівкою. Дивіться, як все було. Після аварії розлючена малеча вирішує помститися й трощить пластикову вантажівку. Ось така вона, розлючена молодь!