Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 травня 2014, 21:55 ДТП
У Києві легковик вилетів на зупинку
У Києві легковик вилетів на зупинку

Некермований Пежо наскочив спочатку на марштрутку, а потім влетів в автобусну зупинку й кіоска в Києві. Пригода сталася вдень, коли на вулиці було чимало людей.

Лихо сталося серед білого дня. Пежо рухався Чоколівським бульваром, і раптом зачепив маршрутного Богдана, що від'їжджав від зупинки. Далі некермованого легковика понесло на двох пішоходів.

Тарас, свідок:

- Я видел два, один здесь с черепно-мозговой, я так понял, потому что голова была в крови, с другой стороны сидел на остановке пострадавший.

Постраждалим 28 і 18 років. Їх забрала швидка. В обидвох закриті черепно-мізкові травми, підозри на забиття внутрішніх органів, переламані ноги. Дісталося й продавчині кіоска на зупинці, який машина частково пошкодила. Чоловік працівниці розповів - досі не розуміє, як авто вскочило до рундука.

Тарас, свідок:

- Торговали с женой в ларьке, в шоке, залетела машина, чудом остались живы. - Что там, свист тормозов или что? - Никакого свиста, удар и нас отбросило через весь ларек. Мы находились прямо вот стол, который разломанный, Наташа сидела, жена, за столом за компьютером, я в этом кресле сидел, и нас отбросило на другую сторону ларька, просто чудом остались живы.

Винуватець пригоди - 36-річний мешканець Київської області. За попередньою інформацією, водій був п'яний, тому й не впорався з кермуванням. Свою версію автопригоди він озвучити не захотів.