Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 травня 2014, 21:20 ДТП
Аварії на шляхах
Аварії на шляхах

Зіткнення легковика та скутера, смертельна ДТП через нахабного водія, а також фатальний виїзд на зустрічну. Дивіться кадри неймовірних пригод у добірці.

Підрізав і помчав собі далі. Придивіться - легковик виїжджає із заправки й тим самим відтискає іншого легковика, а сам вилітає на зустрічну. Три автівки понівечені. Є й жертви - одна людина загинула.

***
Камера відеоспостереження встановлена над жвавою трасою. На протилежному боці водій легковика, ймовірно, зрозумів, що рухається не своїм курсом, а тому здає назад. А зараз кермувальник вирішив повернути. Жахливий удар, просто в бік водія.

***
А ось моторошні кадри, зафільмовані іншою камерою спостереження.  На відео мати з  дитиною, перехожі та дівчинка на роликах. Зараз - найнеочікуваніше. Скутерист на швидкості. Він ледь не збив дівчинки й мами з дитиною. Розлючений перехожий дає на горіхи такому водієві. Так. Поталанило всім.

***
Й насамкінець ще одна дорожня пригода зі скутеристом. Тут все просто! Швидкість, неуважність… Удар! Скутерист живий, та удар об машину був сильний.