Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 травня 2014, 22:43 ДТП
Огляд ДТП у столиці
Огляд ДТП у столиці

Кривавий кульбіт мотоцикліста, відчайдушний перетин шести смуг для руху нетверезою жінкою й смерть бабусі під колесами легковика - рясними на криваві аварії були вихідні у столиці.

На проспекті Перемоги розбився мотоцикліст. Аварія сталася неподалік метра Нивок. Двоколісний врізався в автомобіля. Андрій - водій машини, що мчала позаду - бачив смертельне зіткнення на власні очі. Розповідає - всі рухалися у крайній лівій смузі, але на невеликій швидкості, бо увесь потік гальмував легковик Чері.

Андрій, свідок:

- Скорость была 15-20 км в час, почему ж Лендкрузер решил его обойти - все ехали 60-70. Лендкрузер хотел его объехать справа, пропускал авто в третем ряду, мотоциклист, конечно, за Крузером ничего не видел, выглянул, увидел Чери, хотел обратно вернуться, тут Лендкрузер по тормозам, ему некуда было деваться, его впечатало в Лендкрузер, выкинуло на встречку еще в одну машину.

Водій і пасажир Форда не на жарт перелякалися, коли в їхню машину прилетіла людина.

- Видим - летит что-то, потом уже приходит осознание, что это человек летит.

Від травм кермувальник потужної Ямахи помер на місці ДТП.

***
Під колесами легковика на Відрадному проспекті загинула жінка похилого віку. Вона хотіла встигнути на тролейбус і поспіхом перетинала дорогу. Вже майже біля зупинки перехожу збив Форд. Водій авта вочевидь її побачив, бо намагався зупинитися. Але ось такий його гальмівний шлях, тільки одного колеса. Нині слідчі з'ясовують - чи не порушив бува кермувальник правил експлуатації транспортного засобу, й чи їхав на дозвільний сигнал світлофора. Сам водій коментувати ситуацію відмовився.

***
Ледь не скінчилося трагедією ще одне відчайдушне перетинання дороги. Ось ця жінка намагалася перебігти в недозволеному місці шість смуг Харківського шосе. 

- Колонна машин едет, и вот она бежит между машинами.

Порушницю збила Тойота. Водій запевняє - наїзду уникнути не міг, бо жінка з'явилася несподівано. Самовидці також стверджують - вона була нетвереза. Постраждалу ушпиталили з тяжкими травмами. До речі, за п'ять десятків метрів від місця ДТП - підземний перехід.