Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 травня 2014, 21:18 ДТП
Очами відеореєстратора
Очами відеореєстратора

Лось, що виконує накази водіїв, лобове зіткнення двох ВАЗівок, а також шалений велосипедист на повороті. Дивіться кадри неймовірних пригод у щоденній добірці.

Їдешь собі спокійно - аж раптом комусь заманулося вискочити просто на зустрічну. На дорозі не розминулися ВАЗівки. Від зіткнення одне авто навіть перекидається на бік. На щастя, ніхто в цій аварії не загинув: пасажири та водії дістали лише травм різної тяжкості.

***
Велосипедні аварії стаються нечасто. Й вони дуже ефектні. Дивіться на молодика, що летить двоколісним. Все гаразд, він навіть за правилами показує водієві, що повертає, але. Не пощастило хлопцеві. Такий удар об землю, ще й дзеркало припаркованої автівки зачепив.

***
А це веселе відео зафільмували молодики, коли побачили лося. Здається, що кадр з фільму. Сохатий над захід сонця.

- Нифига себе он херачит, куда это он так? Эй, лось, стой! Вот! Подожди, мы тебя снимаем, вот так попозириуй, нормально! Нормально! Давай беги! Беги давай, лось, вот так, вот так! Давай!

Та чи наздогнали героя цього ролику - на жаль, невідомо. Можливо, невдовзі з'явиться продовження?

***
Й насамкінець ще одне веселе відео. Слова тут будуть зайві, лише знайте: у візку багато пива. Це, мабуть, неабияка прикрість. Пляшки розбив, ноги подряпав та ще й зіркою Інтернету невдовзі стане.