Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 травня 2014, 19:55 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Через шалену швидкість мотоцикліста - аварія в Києві. А у Дніпропетровську 75-річний кермувальник Славутою позбавив життя пішохода.

Шалена швидкість і миттєва смерть. У Києві на перехресті вулиці Газопровідної та нової окружної дороги загинув байкер. Численні свідки аварії розповідають: Тойота саме мала повертати ліворуч, але чекала, доки головною проїде Пежо. Тієї миті у французьке авто на шаленій швидкості і врізався мотоцикл. Удар був такої сили, що легковика відкинуло на кросовера.

Ірина, водійка Тойоти:

- Увидела, что слева со стороны Гостомельского КП в сторону площади Шевченко на большой скорости едет мотоцикл. И он врезался в этот автомобиль Пежо. Автомобиль Пежо уже от удара бросило в мою машину.

Байкер відлетів на кілька десятків метрів від місця зіткнення. Він помер на місці, а пасажирку Пежо ушпиталили. За припущеннями: ДТП спричинив мотоцикліст. Чи це так - буде відомо після проведення експертиз.

Вадим, мешканець м. Києва:

- Это жутко, это просто на голову не наденешь, вот это вот. Скотство, которое делают эти ребята на мотоциклах. Я не говорю обо всех, просто вот эта ситуация за рамки моего понимания выходит полностью. Секунда - и моего брата не было бы в живых.

***
75-річний водій на смерть збив жінку у Дніпропетровську. ДТП сталася серед білого дня на вулиці Космічній. Свідки розповіли: 26-річна містянка перетинала дорогу зеброю. Перехожу першим побачив кермувальник маршрутки й зупинився. А пенсіонер, що їхав слідом за пасажирським мікроавтобусом, вчасно загальмувати не встиг. Славута буквально налетіла на городянку. Від тяжких травм постраждала померла.

Дмитро Сагайдай, інспектор відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

- Водитель автомобиля ЗАЗ-1107 совершил наезд на пешехода, после чего потерял управление, столкнулся с автомобилем Мерседес и вылетел за пределы проезжей части.

Пенсіонер не постраждав, не дістали травм і в Мерседесі.

***
Покалічив на "зебрі". У Києві на Харківському шосе під авто потрапив пішохід. Свідки кажуть: спричинила аварію Тойота, яка мчала на великій швидкості й різко загальмувала перед переходом. За цим легковиком їхав Нісан, водій якого не встиг зреагувати на такий маневр. Аби не врізатися у транспорт попереду - вискочив на зустрічну. Саме цієї миті дорогу перетинали двоє чоловіків. Один встиг відскочити, інший - ні. Збитого ушпиталили з травмою шиї та численними забиттями. Тойота з місця ДТП зникла.