Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 травня 2014, 19:44 ДТП
Неймовірні ситуації на дорогах
Неймовірні ситуації на дорогах

Пекельна дорога: водії та пасажири в полум'ї лісової пожежі, окріп у салоні автобуса, а також дивовижна історія порятунку цілої родини. Дивіться кадри неймовірних аварій у добірці.

Дорожня аварія через гейзера з-під землі. Трубу прорвало просто посеред дороги, водій автобусом намагався оминути потік води, але транспорт зупинився. Й окріп заструменів до салону. Пасажири намагаються якнайшвидше вийти з транспорта, та на вулиці доводиться стрибати в гарячу воду. Наслідки зрозумілі: деякі пасажири дістали страшних опіків.

***
Камера відеоспостереження встановлена над перехрестям. Якоїсь миті на червоне світло вилітає Міцубіші і на шаленій швидкості врізається в Ситроєна. Водій Міцубіші тікав від правоохоронців. Ця аварія позбавила життя двох людей у Ситроєні, а ось нетверезий кермувальник-порушник - живий.

***
Про порятунок цілої родини в наступному відео. Посеред дороги каченята зі своєю мамою заблукали й дуже налякані, але небайдужий водій їм допоможе. Ось так птахів і врятували. А ось шофер-молодець!

***
І насамкінець: такого ви ще не бачили. Водій і пасажири потрапляють в осередок жахливої лісової пожежі. Обабіч палають дерева. Усім, хто в автівці, стає зле. Й здається, цьому пеклу немає кінця. Та нарешті машина виїжджає з вогняного виру.