Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 травня 2014, 20:21 ДТП
Легковик з підлітками розбився вранці в Києві
Легковик з підлітками розбився вранці в Києві

Купа понівеченого залізяччя. Це все, що залишилося від ВАЗівки, яка вранці врізалася на шаленій швидкості у хлібовоза, припаркованого на зупинці. Моторошна аварія сталася на вулиці Маяковського в Києві. До лікарні потрапило п'ятеро людей. Серед них і двоє восьмикласниць.

Водій не впорався зі старою автівкою ось на цьому кільці. На мокрій від дощу дорозі ВАЗівку розвернуло, й вона полетіла просто у хлібовоза, що саме доправив товар до ятки. В цей час на зупинці були люди. Дивом нікого не зачепило.

- Коли він врізався, то він вже був розвернутий.

Пані Наталя стала свідком вранішньої аварії. Жінка каже: в легковику були двоє дівчат і троє хлопців.

Наталя, свідок:

- Девочка там одна такая и с ней подружка, так они вроде бы ничего, так - царапины, а вот водителя конкретно, весь в крови был! И на заднем сидении был мальчик, его дверью зажало.

Свідки зіткнення витягли травмованих з понівеченого легковика. За інформацією правоохоронців, водій - найстарший з тих, хто був у салоні. Йому лише дев'ятнадцять. А ось дівчатка - восьмикласниці, котрим по тринадцять років. Нині всі в лікарні.

Юлія Чайка, інспектор відділу ДАІ Деснянського району м. Києва:

- Травми різного ступеню тяжкості, діти були госпіталізовані в сьому дитячу лікарню, а хлопці до лікарні швидкої допомоги.

Олександр - водій хлібовоза, в якого врізалася "копійка". Чоловік не постраждав, але в шоковому стані. Вважає: аварія сталася не тому, що слизька дорога.

Олександр, водій хлібовоза:

- Я думаю, это не погодные условия, я думаю, что это - неопытность водителя, и возможно, у водителя просто нет прав.

Що ж саме спричинило зіткнення - з'ясовують правоохоронці.