Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 травня 2014, 21:26 ДТП
Огляд ДТП у вихідні
Огляд ДТП у вихідні

Пасажир загинув, кермувальник і пішохід у лікарні - такі наслідки трагічної аварії в Рівненській області. А у Дніпропетровську водій Лади ледь не вкоротив віку собі та двом приятелям. Усі троє були нетверезі. Не минулося без ДТП і в Києві.

18-річний мотоцикліст вкоротив віку своєму пасажирові та спровадив до реанімації односельчанку. Аварія сталася на Рівненщині. На сільській дорозі юнак не втримав свого двоколісного і налетів на жінку, що стояла на узбіччі. Після удару некермований транспорт врізався у стовпа.

Руслан Панасюк, інспектор ВДАІ в Рівненській області:

- 18-річний водій, керуючи мотоциклом Мустанг, незареєстрованим в встановленому порядку, не маючи посвідчення водія, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на ліве узбіччя та здійснив наїзд на 30-річну жительку Володимирецького району, після чого знову не справився з керуванням і здійснив наїзд на електроопору.

17-річний пасажир мотоцикла загинув. Горе-водія та перехожу з численними переламами ушпиталили. За фактом смертельної ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження.

***
Не розминувся з деревом. На Луганщині в селищі Партизанському водій на повороті не втримав "дев'ятки", і вона врізалася у стовбура. Унаслідок ДТП кермувальник дістав тяжких травм, а ось 14-річна пасажирка загинула. Правоохоронці припускають, що аварія сталася через перевищення швидкості.

***
Розбита ВАЗівка, пошкоджена електроопора і троє п'яних чоловіків із численними травмами в лікарні. Це наслідки нетверезого кермування у Дніпропетровську. Аварія сталася ввечері на вулиці Панаса Мирного. За висновками експертів, 26-річний водій Лади не їхав, а летів.

Володимир Стороженко, інспектор ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Предварительная причина - водитель не справился с управлением, выехал за пределы проезжей части, осуществил наезд на электроопору. В ходе ДТП пострадали 3 человека. Водитель находился с явными признаками алкогольного опьянения.

***
Не втримав Міцубіші і наскочив на пішоходів водій у столиці. Легковика занесло на мокрому асфальті, і некероване авто вилетіло на тротуар просто на двох перехожих. Один молодик відреагував миттєво, відштовхнув приятеля вбік, і встиг відскочити сам. Утім, машина таки зачепила його ногу. Насамкінець транспорт врізався у припарковану на узбіччі вантажівку. Сам призвідник аварії не постраждав.