Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 травня 2014, 22:02 ДТП
Відеоаварії
Відеоаварії

Крадій автобуса проти стовпа, жахлива аварія на мокрій трасі, а також летюче колесо на дорозі. Дивіться кадри неймовірних аварій у добірці.

Мокра траса - так само, як і ожеледиця - загроза водієві, що мчить. Кермувальник позашляховика, мабуть, гадав, що йому це не завадить. Автівка врізається в одного відбійника, потім в іншого. Дивом інших учасників руху не зачепив. Але ж погодьтеся, як ефектно, наче кадри з фільму.

***
А це кадри безглуздої аварії. Відеореєстратор встановлений у мікроавтобусі і фіксує машину, що мчить просто на нього. Люди встигають розбігтися. Саме миттєва реакція й врятувала перехожих.

***
І чого тільки не стається на дорозі. Дивіться, годі й уявити, що прилетить із зустрічної. Так, винне в цій дорожній пригоді - відірване колесо. А що було б, якби вдарило воно у лобове скло?

***
І насамкінець про крадія транспорту. Спостерігайте за автобусом, що їде попереду. Його викрав чоловік, аби самотужки дістатися додому. Та ось кермувати ним треба вміти. І додому водій не доїде. Це вже точно! Пасажири не постраждали, бо їх у салоні не було. А ось злодій за свої витівки потрапить до міліції.