Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 травня 2014, 21:57 ДТП
Автопригоди на столичних шляхах
Автопригоди на столичних шляхах

Кілька ДТП сталися продовж дня в Києві. Водій Інфініті знехтував правилами і мало не вбив байкера. Не поділили смуги дві вантажівки. А шалена ВАЗівка протаранила машину аварійної служби.

Зіткнення двох багатотонок у Києві. На вулиці Заболотного не поділили дороги вантажівки. Водій Рено припаркувався на узбіччі і відпочивав у кабіні. За кілька хвилин відчув потужний удар. Одразу вискочив з машини. Побачене шофера ошелешило: на транспорт наскочив Мерседес, вщерть заповнений асфальтом. Призвідник ДТП переконує - його вантажівку підрізали, й уникнути зіткнення не було змоги. Обидвоє кермувальників відбулися переляком і від ушпиталення відмовилися.

Водій Мерседеса:

- Я їхав у цьом ряду, і їхали фури не з нашими номерами. Мене піджали, і нікуди було діваться. Вийшла аварія, і я вирішив прийняти такий ісход.

Водій Рено:

- Я був находився всередині машини, і почув тільки удар. Вийшов назад, дивлюсь - вивалена опора.

***
Не поступився дорогою і спровадив на лікарняне ліжко мотоцикліста. Аварія сталася на столичному перехресті вулиці Волгодонської та провулку Руднєва. Кермувальник Інфініті не оглянувся, коли виїжджав з другорядної дороги, та дістав потужного удару у правий бік машини. Водій двоколісного встиг натиснути на гальма, та зіткнення не уник. Свідки пригоди одразу викликали швидку. Байкера ушпиталили з травмою спини й забиттями.

***
А на столичному Червонозоряному проспекті кермувальник ВАЗа з незрозумілих поки причин не помітив вантажівки аварійної служби. Робітник саме був на підіймачеві й чіпляв банера. Від удару в задній бампер ГАЗа трохи не звалився на дорогу. Не пристебнутий паском безпеки винуватець ДТП дістав численних травм тіла й голови. Водія ушпиталено.