Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2014, 21:20 ДТП
Огляд автопригод
Огляд автопригод

Збив двох пішоходів водій на Львівщині. Невдалий обгін рейсового автобуса закінчився тяжким травмуванням двох братів на Миколаївщині. А в Київській області машина злетіла зі слизької дороги через легковажність водія.

Збив двох пішоходів водій на Львівщині. Першою під колеса потрапила 16-річна дівчина, що йшла узбіччям. За мить Рено наїхав на 27-річного чоловіка. Після аварії кермувальник покинув автомобіля на місці ДТП і накивав п'ятами. Вранці на місці аварії правоохоронці знайшли вже спаленого легковика, а невдовзі затримали його власника. Постраждалі з травмами в лікарні.

***
Через легковажність за кермом ледь не загинув водій на Старообухівській трасі, що під Києвом. У дощ на слизькій дорозі чоловік розмовляв телефоном. Якоїсь миті його Нісана занесло. Машина вилетіла на узбіччя й упала на дах. Травмованого власника забрала швидка.

***
Потужне зіткнення Хонди з Тойотою сталося пізно ввечері у Дніпропетровську. Від удару обидві машини розлетілися врізнобіч. Зі слів свідків, Хонда ще й здійнялася в повітря, кілька разів перекинулася, поламала гілля багатьох дерев і впала метрів за сто від місця аварії.

- Такой звук - уууууу и всё. Ну бомба взорвалась как будто.

Двоє братів 30-и і 34-х років із тяжко травмованими головами та численними переламами в реанімації. Чому сталася ДТП - з'ясовують правоохоронці.

***
Троє приятелів-шумахерів вирішили позмагатися на швидкість з автобусом на Миколаївщині. Неподалік містечка Баштанки Жигулями спробували обігнати транспорт, що віз людей на роботу. Маневр хлопцям не вдався. На перехресті машина врізалася в автобуса.

Водій автобуса:

- Начал поворачивать, смотрю в зеркало, тут слышу - рев. Он не снизил скорость, а наоборот, хотел увеличивать скорость. Я начал уходить, а он меня догнал на самом перекрёстке, он пытался обогнать. Как он сказал, я подошел к нему, он: я думал, что я проскочу.

Тепер 21-річний водій легковика і його приятель у лікарні.