Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 квітня 2014, 22:55 ДТП
Огляд ДТП на Рівненщині
Огляд ДТП на Рівненщині

На Рівненщині внаслідок ДТП загинуло троє пішоходів, а 10-річний велосипедист дістав тяжких травм. У більшості випадків, за інформацією ДАІ, призвідниками автопригод були не водії.

Двоє жінок загинули на дорозі "Київ-Ковель" у Рокитнівському районі. Одна п'ятдесятидворічна, інша - на рік старша. Вони перетинали дорогу в забороненому місці, кажуть у ДАІ, тож і потрапили під вантажівку.

Олег Ющук, співробітник ВДАІ в Рівненській області:

- Водій автомобіля Вольво, рухаючись зі сторони міста Ковеля в напрямку міста Києва, допустив наїзд на двох пішоходів, що здійснювали перехід проїжджої частини автодороги державного значення Київ-Ковель. По даному факту проводяться слідчі дії.

34-річний пішоход загинув у Рівному на вулиці Соборній. Його збив Хондою 40-річний нетверезий водій. Тіло автомобіль тягнув 150 метрів, поки машини не зупинив придорожній стовп. У крові кермувальника алкоголь перевищував норму у дванадцять разів. 

Віктор, свідок ДТП:

- Я їхав на Ювілейний, він їхав за мною геть до самого низу, а на тих ямах він мене обігнав і пішов наверх, включив аварійку мені, що я йому тіпа уступив дорогу. І тут, тільки ми на горб піднімаємось, машина парує, людина лежить. Він як вийшов, що казав? - Дайте закурити. Він був у нетверезому стані, навіть стояти не міг. Його під руки повели.

10-річний велосипедист потрапив під колеса Таврії. ДТП сталася на нерегульованому перехресті вулиць Поповича-Руська-Ясна в Рівному. 35-річний водій ЗАЗа, котрий рухався головною дорогою, каже - дитина мчала з гірки. Швидкість була шалена, тож вочевидь, двоколісний став некерованим, і хлопчик не зміг загальмувати.

Юрій, водій Таврії:

- Світлофор горів зелений для мене. Зі сторони частного сектору з гірочки на великій швидкості їхала дитина на ровері. З зустрічної проїхав, проскочив, ну я пригальмував, і він попав мені під колеса.

З тяжкими травмами голови малого поклали до міської лікарні. Крім того, медики діагностували в пацієнта перелами ніг. Обставини всіх ДТП вивчають слідчі міліції в межах розпочатих кримінальних проваджень.