Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 квітня 2014, 21:05 ДТП
Масова аварія в Одесі
Масова аварія в Одесі

П'ятеро людей тяжко травмовані, шість автівок і мотоцикл - розтрощені. Такі наслідки масштабної дорожньої аварії в Одесі. Там одне за одним сталося два зіткнення.

Все почалося з маршрутного таксі, що рухалося вулицею Середньофонтанською з боку Залізничного вокзалу. Мікроавтобус зупинився, щоб висадити пасажирів. Водій Хюндая, що мчав слідом, розпочав  обгін.

Володимир Утас, інспектор ВДАІ м. Одеси:

- В сторону Среднефонтанской площади двигался автомобиль Хюндай белого цвета. Который совершил выезд на встречную полосу движения и столкновение с двумя транспортными средствами.

Віталій червоним Деу Матіс їхав у зустрічному потоці. Каже: уникнути зіткнення з Хюндаєм було неможливо.

Віталій Гайдачук, водій ДЕУ:

- Я увидел, как занесло Хюндай белый, его раскрутило, врезался в эту Мазду, очень сильный был удар, его аж назад отодвинуло. Это все мгновенно происходило. Я попробовал затормозить. Не успел, и он в меня тоже врезался.

Пасажири Хюндая та Мазди від удару вилетіли з автівок. Їхні речі відкинуло на кілька десятків метрів. Загалом у цій аварії постраждали шестеро людей. Усі з тяжкими травмами в лікарнях. Внаслідок ДТП на дорозі утворилася довжелезна тиснява. Її вирішив об'їхати спритний байкер. Проте, не впорався з кермуванням і на шаленій швидкості наскочив аж на три машини.

Василь Мододзяновський, учасник ДТП:

- Потихонечку вот как все объезжают. Смотрю, навстречу мотоцикл. Мотоцикл бьет иномарку, от нее отлетает - и в меня. Видимо, мотоциклом зацепил, там еще одну машину зацепил и упал. Пока вроде ходили - он удрал.

Водій мотоцикла покинув на місці аварії свою пасажирку. Саме за її допомоги ДАІвці розраховують знайти байкера.