Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 квітня 2014, 21:08 ДТП
Відео неймовірних аварій
Відео неймовірних аварій

Неуважна водійка, що збиває школяра, прокляте місце на трасі, а також дівчина, якій дивом поталанило. Дивіться кадри неймовірних аварій у щоденній добірці.

Народжена в сорочці. Інакше цю жіночку й не назвеш. Сантиметри від перехожої, й страшно навіть подумати, що могло статися, якби вона не подивилася ліворуч.

***
На світлофорі вже червоне світло для водіїв, але кермувальник білою ВАЗівкою ледь не наїжджає на пішохода. Інший перехожий висловлює зауваження. Кількома ударами чоловік просто розбиває скло, й дає стусанів шоферу. Відважний водій вирішує все-таки наздогнати свого кривдника. Що було далі - невідомо. Але кермувальник відтепер буде уважніший перед переходами.

***
Неуважна жінка за кермом легковика накоїла лиха. Дивіться: на переході, на зелене світло дорогу перетинає восьмирічний хлопчик, але водійка його не помітила. Автівка переїжджає хлопчика. У шоковому стані дитина намагається піти, але не вдалося. Кермувальниця поїхала геть, та все ж за деякий час повернулася!

***
Й насамкінець про прокляте місце на трасі. Власник відеореєстратора спокійно рухається дорогою. Попереду аварія: автівки на узбіччі. Та несподівано! Ймовірно, водій задивився на ДТП й сам вскочив у халепу.