Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 квітня 2014, 20:57 ДТП
Добірка відеоаварій
Добірка відеоаварій

Смертельна аварія - на залізничному переїзді, шалена Волга на переході та некермований КамАЗ - проти маленького легковика. Приголомшливі кадри неймовірних подій на автошляхах дивіться в добірці.

Наша пісня гарна-нова. Нерегульований перехід, легковик зупиняється, щоб пропустити батьків з дитиною, а ось у іншій смузі водій занадто пізно це побачив. Добре, що хоч гальмувати почав, проте автівку дуже небезпечно розвернуло, від пішоходів зупинилася за лічені сантиметри.

***
І ще одне відео  про родину, що вскочила в халепу на дорозі. Драма буде за мить… Найбільше, здається, постраждала дитина. Не менш налякані й самі батьки. Доїздилися...

***
Камера відеоспостереження, що встановлена на залізничному переїзді, зафіксувала страшну аварію. Все через поспіх власника двоколісного. Він нехтує правилами й не встигає… Чоловіка разом із його мотоциклом наче ляльку відкидає на кілька метрів. Та дивіться - за кілька секунд рух переїздом поновлено, а ось кермувальника вже не врятувати…

***
І насамкінець ще одна сувора ДТП, та вже біля залізничного переїзду. Здається, в КамАЗа відмовили гальма… Яка прикрість… Рено дістає удар з обох боків. Усі пасажири в легковикові живі, постраждало лише маля.