Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 квітня 2014, 21:26 ДТП
Приголомшливі кадри неймовірних подій
Приголомшливі кадри неймовірних подій

Неуважний водій - проти пішохода з візком, самовпевнений кермувальник і вантажівки, а також моторошне зіткнення з пасажирським автобусом.

Не розрахував габаритів автівки чи просто задивився? Водій Фольксваґена збиває чоловіка з візком, що йде узбіччям… Пішоходові добряче дісталося. Та подивіться, скільки місця було на дорозі, а кермувальник наїхав на людину.

***
Настирливий та надто самовпевнений водій вирішує обігнати вантажівку. Але все пішло не за його планом. Після зіткнення з вантажівкою цього синього автомобіля кидає на відбійника. Власник відеореєстратора вправно виходить зі скрутної ситуації. Він зробив все, щоб не сталося гіршого.

***
Відеореєстратор фіксує надто дивну аварію. Водій вантажівки не помітив автобуса, вщерть заповненого людьми? Він навіть не гальмував. Та й власник цього відео ніяк не зреагував на ДТП, можливо, просто заслухався. Налякані пасажири покидають автобуса. А ось призвідник аварії навіть не вийшов з машини.

***
І насамкінець жахливе лобове зіткнення… Немає жодних перешкод для спокійної їзди, ані ожеледиці, ані снігу, попри те легковик вилітає на зустрічну. Від такого удару він злітає в кювет і перекидається.