Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 березня 2014, 21:09 ДТП
У Києві зіткнулися вантажівки
У Києві зіткнулися вантажівки

Одна людина загинула внаслідок зіткнення двох вантажівок у столиці. ДАФ протаранив транспорт, який стояв перед світлофором. Нині розглядають кілька причин трагедії.

Проїжджа частина на проспекті Бажана засипана картоплею. Городина - з кузова вантажівки, яка спричинила чималу аварію. ДТП сталася недільного ранку. Автомобілі стояли перед світлофором - маршрутка, за нею КамАЗ. Аж раптом його таранить оцей завантажений картоплею ДАФ. Удар був такої сили, що причепа відірвало й вибило з нього обидва тримачі коліс.

Сергій, водій КамАЗа:

- Красный свет, автобус стояв, я за автобусом остановился, тут чую - удар, я, мене на автобус, от як, видите, яка ситуация получилась.

Водій КамАЗа шокований. Як сталася аварія - до пуття розповісти не може.

Сергій, водій КамАЗа:

- Водій саме ще був живий, вийшли всі - він ще лежав на рулю, видно, що ще шевелится.

Шофер ДАФа помер просто перед очима в самовидців. Його тіло з кабіни вирізали рятувальники. А ось пасажир вижив, він дістав тяжких травм - переламів обох гомілок, стегна та забиттів. Більше постраждалих немає, навіть у маршрутці, де їхало з десяток людей.

- З пасажирів ніхто не потерпів.

Нині розглядають кілька версій цього зіткнення.

Ігор Петрович, водій маршрутки:

- Думаю, що скоріш світло засліпило, чи заснув, ну сонце як раз було назустріч, бо у нього навіть не було тормозного путі.

Причини з'ясують слідчі. До речі, документували аварію та ліквідовували наслідки довго. Комунальні служби, автокрани, евакуатори, криміналісти та численні екіпажі ДАІ впоралися лише за чотири години.