Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 березня 2014, 21:35 ДТП
Мотоциклісти гинуть на дорогах
Мотоциклісти гинуть на дорогах

З настанням теплої погоди та появою на дорогах мотоциклістів в рази побільшало аварій з двоколісним транспортом. Так, внаслідок зіткнення Шевроле й Ямахи у Дніпропетровську загинув байкер. Утратив життя мотоцикліст і в Києві.

Два транспортні засоби згоріли дощенту, 26-річний байкер загинув, а кермувальник Шевроле з травмами голови та внутрішніх органів у лікарні. Такі наслідки зіткнення легковика з мотоциклом на Дніпропетровщині. Водій Авео повертав ліворуч і не надав переваги в русі Ямасі, що мчала в  зустрічному напрямку. Внаслідок потужного удару спалахнула пожежа, а байкер пролетів зо два десятки метрів і впав на дах припаркованого на узбічі мікроавтобуса.

Олег, свідок:

- Сначала удар какой-то посторонний, ну сзади, и удар об машину услышал. Вышли - эта машина горит сзади. Ну там посмотрели труп. Обратил внимание, что на машине кровь и вмятина. Ну а потом уже рассмотрели, что это, видимо, мотоциклист долетел до машины.

Мотоцикліст помер на місці. Призвідника ж страшної аварії з охопленої полум'ям машини витягли свідки пригоди.

- Я ничего повторять не буду.

- Откуда Вы ехали?

- Та оставьте, ему плохо, оставьте эту камеру. Человеку плохо, а вы... Да убери это... Та убери ты лампочку, убери лампочку, хорош снимать.

***
Загинув мотоцикліст і в Києві. Двоколісний мчав проспектом. Аж раптом байкер втратив кермування і на швидкості врізався в опору дорожнього знака. Водій і його пасажирка пролетіли десяток метрів і впали на землю. Молодик загинув, дівчину в украй тяжкому стані відвезли до лікарні. Чому сталася аварія - з'ясовує слідство. Місцеві ж мешканці нарікають, що на цій ділянці немає попереджувального знака про крутий поворот.

***
Не поталанило мотоциклістові й на Харківському шосе столиці. Вранці він мчав новою розв'язкою, раптом з невідомих поки причин оминув загородження комунальників і виїхав на другий, недобудований поверх дорожнього полотна. Двоколісний на шаленій швидкості злетів зі шляху. Водія у стані коми забрала швидка.