Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 березня 2014, 21:08 ДТП
Під Києвом сталася смертельна ДТП
Під Києвом сталася смертельна ДТП

Смертельна аварія під Києвом: вантажівка розчавила ВАЗівку. Водій легковика, на якого припав удар, загинув одразу.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Старообухівська траса - сумнозвісна своїми смертельними кривавими аваріями. Ця не стала виключенням. Зіштовхнулися ЗІЛ і ВАЗівка, удар був такої сили, що й легковик, і багатотонку розвернуло.

- Ну шо там нормально - не знаю, труситься все.

Нервово курить і згадує, як сталося зіткнення, водій вантажівки. Михайло Михайлович зупинився на світлофорі, мав намір повернути ліворуч.

Михайло Михайлович, водій ЗІЛа:

- Я ехал сюда, в санаторий-профилакторий ВВС, забирать мусор. Я транспорт пропустив, загорелся красный свет, все машины остановились, я только тронулся, руля трохи, ще не увспел тронуться, вижу - летит машина, щоб я вспів поїхать, то він прямо мені у кузов, ще й перевернув би.

Утім, і так удару не уникли. ВАЗівка трохи зачепила вантажівку. Їх крутонуло обох. Водій багатотонки припускає - це через чималу швидкість легковика.

Михайло Михайлович, водій ЗІЛа:

- Ну, скорость була сумасшедшая вообше! Чи він заснув, чи він не бачив, і він начив уходити в сторону, мене цепонув, розвернув і вдарився в стовп.

І хоча аварія сталася на трасі, є свідки пригоди. Ось цей чоловік назватися відмовився, але запевняє - бачив зіткнення на власні очі. Каже - ВАЗіка не мчала. 

- Там точно не было 120-140, этой скорости не было, да, была возможно 80, завышенной скорости не было.

А сталася ДТП, бо правила порушив шофер вантажівки.

- Он не убедился в безопасности маневра.

Водій 10-ки загинув на місці, бо на його бік припав основний удар. Машина майже залетіла під ЗІЛа. Щоб витягти тіло чоловіка - знадобилася допомога рятувальників. Кермувальникові було 35 років. Поки оформляли ДТП - на місце з'їхалося чимало його рідних.

Хто ж спричинив трагедію - з'ясовуватимуть слідчі.