Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 березня 2014, 21:04 ДТП
Страшна ДТП на Дніпропетровщині
Страшна ДТП на Дніпропетровщині

Один чоловік загинув, двоє травмованих у лікарні. Такі наслідки кривавої ДТП на Дніпропетровщині. Постраждалих з понівеченого авта  витягали за допомоги спецприладдя рятувальники.

Ранкова аварія сталася поблизу райцентру Солоного. Правоохоронці з'ясували - 30-річний кермувальник ЗАЗа під час руху втратив пильність і вже за мить машина була в кюветі.

Роман Євдощак, інспектор УДАІ у Дніпропетровській області:

- Водитель не справился с управлением, в результате чего выехал за пределы дорожной части, а также совершил наезд на дерево.

Від удару п'ятдесятитрирічний пасажир загинув миттєво, ще одного подорожнього та призвідника ДТП з понівеченого авта за допомоги спецінструмента витягали надзвичайники. Із численними переламами, травмами голови та внутрішніх органів чоловіків ушпиталено.

Олександр Толубаєв, заступник керівника Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова:

- Один пострадавший в состоянии средней степени тяжести, второй в тяжёлом состоянии. Они осмотрены врачами нейрохирургами, травматологами, хирургами. Проведены дополнительные обследования. По результатам обследования пациенты будут госпитализированы, оказана необходимая медицинская помощь.

За фактом ДТП з тяжкими наслідками розпочате кримінальне провадження. Після одужання власникові Запорожця загрожуватиме до 6 років ув'язнення.