Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 березня 2014, 21:14 ДТП
Огляд аварій у столиці
Огляд аварій у столиці

Смертельний удар у відбійника стався вихідними на Південному мості в Києві. Також у столиці на перехресті не розминулися два Фольксваґени, а на проспекті Гагаріна з кермуванням двоколісного не впорався 20-річний молодик.

Жовтим Рено у відбійника. Це вже наслідки аварії: уламки та деталі автівки від потужного зіткнення з металевою огорожею розлетілися на десятки метрів.

- Бутылки две водки на четверых.

Саме стільки разом з друзями випив Олександр до того, як опинився в автівці. Хто був за кермом і куди їхали - не пам'ятає.

Олександр, постраждалий:

- Я лег на заднее сидение и уснул. Ключи были у меня, кто их достал из моего кармана - сказать не могу, есть только последствия. Нас было четыре человека, а здесь фигурирует только два, и это очень обидно, и повесят все на меня. Конечно, употреблял, могу сейчас задуть, покажет.

Свідки ж розповіли: якоїсь миті легковиком почало кидати на дорозі, й він наскочив на відбійника. Двадцятип'ятирічний молодик загинув. 

- В чем-то моя вина тоже есть, не за рулем был, но оставил ключи в свободном доступе, вот и все.

***
Ще одна смертельна ДТП сталася на перехресті вулиць Саксаганського та Толстого в Києві. Не розминулися Фольксваґен Транспортер і Пасат. 

- Удар был в правое колесо, микроавтобус перевернулся, моя мать - вон она лежит мертвая, ее сразу придавило, вот этот человек, который выбежал, он хотел убегать и сорвать номер, я все запечатлел своей камерой.

Мікроавтобуса на колеса поставили перехожі та учасники аварії. Проте шістдесятисемирічну пасажирку врятувати не вдалося. Водій і подорожня легковика стверджують, що правил не порушували. Проте свідки запевняють: Пасат мчав на шаленій швидкості на червоне світло.

- Мы ехали на зеленый свет.

Давид, водій легковика:

- Человек проехал на желтый свет, я не знаю, что сказать, сейчас я нахожусь в полном шоке.

***
Налетів на бордюра та загинув. Двадцятирічний мотоцикліст не втримав керма на проспекті Гагаріна в Києві. Молодик, хоча й був у повній захисній амуніції, від травм помер. Його шістнадцятирічну пасажирку в тяжкому стані ушпиталили. Причини трагічної ДТП з'ясовують правоохоронці.