Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 березня 2014, 20:29 ДТП
Страшні ДТП на Рівненщині
Страшні ДТП на Рівненщині

У страшній ДТП загинуло троє людей на Рівненщині. Там Мерседес збив велосипедиста, після чого автівка злетіла в кювет. І мало не втратив життя семирічний хлопчик в обласному центрі. Просто перед очима в матері він потрапив під колеса ВАЗівки.

Троє людей загинуло, двоє тяжко травмовані в ДТП, що сталася неподалік Сарн. 40-річний водій Мерседеса не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої ситуації й наздогнав велосипедиста. Від удару 22-річний кермувальник двоколісного помер. Машина ж з'їхала в кювет і перекинулася. Двоє пасажирів утратили життя. Водій заперечує, що кермував він. Окрім того, правоохоронці знайшли у транспорті цілий арсенал.

Олег Ющук, т.в.о. керівника ВДАІ в Рівненській області:

- Було виявлено декілька одиниць зброї, характер якої буде з'ясовано під час проведення слідства.

Із шести одиниць, які виявили в позашляховикові, п'ять - зареєстровано на пасажирів автомобіля. Не оформлений лише обріз мисливської рушниці. Зі слів родичів загиблих, чоловіки їхали на полювання. Чи це так - мають з'ясувати слідчі.

***
У Рівному семирічний хлопчик мало не загинув під колесами ВАЗівки. За інформацією ДАІ, дитина раптово вибігла на дорогу в забороненому місці. Аварія сталася просто перед очима в матері школяра.

Ігор, водій ВАЗа:

- Мама йшла отдельно, мама йшла далеко, а дитина просто бігла собі сама, мама йшла геть біля того дальнього стовпа, а дитина вибігла.

Водій стверджує: швидкості не перевищував, та загальмувати вчасно не встиг. З тяжкими травмами хлопчика ушпиталили.
 
***
А неподалік Рівного Опель врізався у вантажівку, що їхала назустріч. Свідки автопригоди стверджують: 35-річний кермувальник легковика поводився на дорозі неадекватно, вряди-годи виїжджав на зустрічну. Шофер багатотонки каже: попри всі його намагання, уникнути зіткнення не вдалося.

Михайло, водій ДАФа:

- Внезапно выехал мне навстречу легковой автомобиль Опель Комбо. Я не успел избежать столкновения, уходил вправо, тормозил, сигналил, но случилось столкновение, удар сумашедший и человек погиб.

Обставини смертельного зіткнення з'ясовують правоохоронці.