Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 березня 2014, 21:24 ДТП
У Коломиї Мерседес зіткнувся з будинком
У Коломиї Мерседес зіткнувся з будинком

Машина в'їхала у житловий будинок у Коломиї. Дорожньо-транспортна пригода сталася на об'їзному кільці поблизу автостанції. Мерседес протаранив стінуУ приблизно о 21-й годині. В сусідній кімнаті був син власниці помешкання.

Лариса Шишлова, постраждала:

- Подзвонили, сказали, що в мою хату заїхала машина. Ми сюда прийшли, шофера від цієї машини нема. Міліції купа було, людей купа, ніхто не знімає, як машина, ніхто ніякі протоколи не складає.

Наступного дня водій Мерседеса таки з'явився до ДАІ і в усьому зізнався.

Василь Самів, інспектор Коломийського відділу ДАІ:

- На нього складений протокол за залишення місця пригоди, причина скоєння ДТП буде встановлюватися слідством. Зі слів водія, сталася технічна несправність ТЗ. Щоби це встановити, треба експертизу. Коли водій ранком прийшов до нас, він був у тверезому стані.

Кермувальник намагався залагодити справу з власницею будинку, проте жінка вимагала не обіцянок, а розрахунку на місці. Навіть захопила евакуатора, щоби не дати вивезти авто.

Лариса Шишлова, постраждала:

- Ми договорилися з цим чоловіком, що він буде забирати машину, він мені оплатить мій ущерб. Мені треба було на роботу піти, відмітитися, поки я від онкодиспансера туда й назад дійшла, а вони вже забирають машину. Де я його потім буду шукати? Він розбив мені хату, розбив меблі і дає мені 4 тисячі гривень.

Справу зрештою залагодили. Господиня каже: за останні п'ять років це вже всьоме протаранили її помешкання. Хоч між будинком і дорогою є металева огорожа, її Мерседес зніс так само легко, як і стіну оселі.