Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 березня 2014, 21:48 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

У Луганській області в страшній аварії загинуло двоє людей, зокрема, піврічна дитина. У Києві з невідомих причин ВАЗівка вилетіла на зустрічну й лобом у лоба зіткнулася з іншою автівкою. А ось на Рівненщині на лікарняні ліжка потрапило четверо постраждалих: Мерседес, в якому були водій і пасажири, наскочив на стовпа.

Двоє загиблих, зокрема й піврічна дитина - такі сумні наслідки автопригоди в Луганській області. На дорозі з Попасної зіткнулися Жигулі й Газель. Трагедія сталася поблизу селища Новотошківки. Водій легковика вирішив виконати обгін. Проте не розрахував швидкості й помчав на зустрічну машину. Лобового зіткнення уникнути не вдалося, кермувальник ВАЗівки загинув. Двох пасажирок і немовля ушпиталили, проте вже за кілька годин в реанімації дитина померла. Незначних травм дістали також шофер і пасажир Газелі. Причини трагедії з'ясовують правоохоронці, які за фактом ДТП вже розпочали кримінальне провадження.

***
У Києві внаслідок лобового зіткнення постраждали двоє людей. Аварія сталася на проспекті Миру під час рясної зливи. Свідки переконують: призвідником ДТП був ВАЗ, який з незрозумілих причин вилетів на зустрічну смугу, де лобом у лоба врізався у Фольксваґена. Не врятували від травмування навіть подушки безпеки: пасажирку німецької машини з синцями й забиттями ушпиталили. Допомога медиків знадобилася і кермувальнику ВАЗа.

***
Чотирьох людей травмовано у страшній аварії на Рівненщині. П'ятдесятирічний водій Мерседеса втратив кермування й машина наскочила на стовпа.

Тетяна Гордійчук, прес-секретар ВДАІ в Рівненській області:

- 50-річний водій автомобіля Мерседес, рухаючись по вулиці Клима Савури, не вибрав безпечної швидкості руху, також він не врахував дорожньої ситуації та не справився з керуванням, та здійснив наїзд на перешкоду, а саме це була електроопора. 

Водій не постраждав, а ось усі пасажири дістали тяжким травм і зараз перебувають у лікарні. Причини дорожньої пригоди з'ясовують правоохоронці.