Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 березня 2014, 21:15 ДТП
Добірка подій на дорогах
Добірка подій на дорогах

Летючий дах проти машин, неуважний пішохід і водійка, а також нетверезий кермувальник-призвідник аварії. Приголомшливі кадри неймовірних подій на автошляхах дивіться в добірці.

Знесло дах. У буквальному сенсі. Вітер нині на вулиці лютий, змітає, зриває та ламає все на своєму шляху. Водій вправно уникає зіткнення з таким сюрпризом. Поталанило, так поталанило!

***
А ось водія ВАЗа, що за кілька секунд стане призвідником аварії, сонце пригріло та алкоголь приспав. Та на щастя, інші учасники руху - тверезі та змогли вчасно зупинитися. Жертв вдалося уникнути, проте автівки тепер ремонтуватимуть.

***
Не туди дивилися - що він, що вона. Чоловік починає перебігати дорогу нерегульованим пішохідним переходом, але дивиться чомусь зовсім в інший бік, та й кермувальниця легковика не надто уважна. Чоловік навіть не непритомний, а ось водійка налякана. Вона навіть не підійшла до постраждалого.

***
Різкий та завантажений. Водій багатотонки вирішує їхати в крайній правій смузі. Але не судилося. Вантажівка перекидається, й добре, що минулося без жертв. Треба лише поставити КамАЗа знову на колеса.