Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 березня 2014, 20:23 ДТП
Добірка автоподій
Добірка автоподій

Вагітна проти мотоцикліста, смертельне зіткнення двох вантажівок й мати, що покинула доньку просто на дорозі. Приголомшливі кадри неймовірних подій на автошляхах дивіться у нашій добірці.

І щойно потеплішало - на вулицях з'явилися охочі до екстремальної їзди на двоколісних залізних конях. Знову не всім таланить. Мотоцикліст наскочив на автівку, якою кермувала вагітна. Жах! Зіткнення - смертельне для власника байка. З жінкою ж все гаразд, вона лише дуже перелякалася.

***
Ловив ґав, не розгледів - нема вже різниці, наслідки невтішні в будь-якому разі. Добре, що хлопці не постраждали, адже вони були дуже близько.

***
І про що думала ця матуся, коли вирішила так переходити дорогу зі своєю маленькою донечкою? Погляньте, ВАЗівка їде просто на дитину. Дівчинку таки визволяють. З нею все гаразд.

***
А на цих кадрах - смертельна поїздка. Відеореєстратор фіксує вільну від автівок дорогу. Та так тривало не довго. На зустрічну чомусь виїжджає вантажівка. Вижити в такому місиві - годі. Водії обох вантажівок загинули.