Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 березня 2014, 21:32 ДТП
Страшні смерті на дорогах
Страшні смерті на дорогах

Двоє людей загинули й одна в комі. Такі наслідки кількох кривавих ДТП у Дніпропетровську.

Пошкоджена вантажівка, вщент розбитий легковик, а призвідник аварії - п'ятдесятип'ятирічний кермувальник "Чері" - з чисельними переламами і травмами голови в тяжкому стані в лікарні. Лобове зіткнення сталося вдень на вулиці Маршала Малиновського. Від потужного удару МАН вилетів за межі проїжджої частини і зупинився, коли врізався в дерево.

Олексій, водій вантажівки:

- Со встречки мне выскочила Чери, прямо в лоб. Я попытался увернуться, ну увернулся, и в момент удара у меня срезало всё. Все рулевые тяги, гидроусилитель, и машина, как направо я вывернул, так она прямо и пошла.

А на Набережній Заводській під колесами Опеля загинули двоє пішоходів. Лихо сталося на зебрі. За висновками експертів, водій намагався уникнути зіткнення. Та через значне перевищення швидкості - не зміг. 

Олексій Ляшевський, співробітник ВДАІ м. Дніпропетровська:

- В районе насосной станции он совершил наезд на переходивших проезжую часть дороги, по пешеходному переходу, слева направо по направлению движения автомобиля двух пешеходов - мужчину и женщину, которые от полученных травм скончались на месте происшествия.

За фактами обидвох аварій, що призвели до трагічних наслідків, розпочаті кримінальні провадження. Ступінь вини кожного з водіїв буде відома по завершенні численних експертиз.