Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 березня 2014, 21:15 ДТП
Добірка відео з автошляхів
Добірка відео з автошляхів

Смертельний поворот, жахлива аварія в мотоколоні та підступна ожеледиця. Приголомшливі кадри неймовірних подій на автошляхах дивіться в добірці.

Небезпека чатує всюди, тим більше на дорозі. Легковик стоїть просто посеред траси, попереджувального знаку кермувальник не виставив. А іншій водій, імовірно, піймав ґаву. Від зіткнення чоловіка перекидає через відбійника на смугу зустрічного руху. І як йому поталанило, що він не опинився під колесами іншого авта.

***
На календарі вже весна, та сніг й ожеледиця ще залишаються на автодорогах. Позашляховика якоїсь миті розвертає й він мчить просто на фуру. Помірна швидкість, як бачите, врятувала від трагедії, а автівки згодом відремонтують.

***
Ці кадри зафіксувала камера відеоспостереження. На повороті водій втрачає кермо й… Кілька обертань, і з салону вилітає водій. Він загинув на місці, а ось життя пасажира урвалося в машині швидкої.

***
Доїздився. Мчав з такою швидкістю, що не встиг вчасно загальмувати, й не дивно. Камера встановлена на шоломі. Так іноді буває - не поталанило власникові двоколісного.