Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 лютого 2014, 00:12 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

На Донеччині лобом у лоб зіткнулися БМВ та Жигулі, а у столиці бетонозмішувач не розминувся зі сміттєвозом. Наслідки кривавих жнив на вітчизняних шляхах у нашому наступному сюжеті.

Жахлива автопригода сталася на Донеччині. Неподалік Шахтарська лобом у лоба зіткнулися БМВ й Жигулі. 

Олексій Лисенко, інспектор відділу УДАІ в Донецькій області:

- 57-річний водій автомобілю БМВ з несподіваних причин виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ 2101, що рухався у зустрічному напрямку.

Від потужного удару загинули пасажир і кермувальник ВАЗівки. Ще 8-ро людей з обидвох легковиків з травмами потрапили на лікарняні ліжка. Причини смертельної ДТП з'ясовують правоохоронці.

Олексій Лисенко, інспектор відділу УДАІ в Донецькій області:

- На данний час триває слідство. Усі обставини будуть з'ясовані після проведення певних слідчих дій.

***
У Києві в ДТП загинув пішоход. Чоловік перебігав вулицю в забороненому місці й потрапив під колеса Хонди. Водій загальмував, проте уникнути наїзду не зміг. Після зіткнення некермована машина злетіла в кювет, власник не постраждав. З якою швидкістю він рухався столицею - тепер мають з'ясувати ДАІвці.  

***
У центрі Києва бетонозмішувач не розминувся зі сміттєвозом. КАМАЗ-міксер рухався Хрещатиком, на перехресті з бульваром Шевченка спробував проскочити на червоний. І одразу ж врізався у вантажівку. Від потужного зіткнення перекинувся, а комунальна машина вдарила припаркованого Нісана. Внаслідок ДТП водій КАМАЗа дістав тяжких травм голови, його одразу ушпиталили. Шофер сміттєвоза не постраждав, а в припаркованому легковику в мить аварії нікого не було.

***
Ще один горе-водій постраждав у столиці на жвавому проспекті. Некермований ІЖ-комбі вискочив на зустрічну. Там ударився об бордюра й наскочив на кам'яний парапет переходу. Внаслідок зіткнення водій легковика вилетів через лобове скло на асфальт. Із численними переламами кінцівок його одразу ж забрала швидка. Свідки ДТП стверджують - постраждалий був п'яний як чіп.