Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 лютого 2014, 16:39 ДТП
Резонансні автопригоди
Резонансні автопригоди

Потяг в'їхав у будинок на Прикарпатті, п'яний водій збив жінку на Луганщині, а під Києвом сталася масштабна аварія на слизькій дорозі.

Потягом у будинок. Дивна аварія сталася в Івано-Франківську. Там теплотяг зійшов із рейок і зрівняв із землею літню кухню. Господар саме вийшов будівлі для того, щоб нагодувати собаку - це й врятувало чоловіка. Що саме сталося - з'ясовують правоохоронці. За попередньою інформацією, локомотив маневрував. У кабіні був помічник машиніста - він, найімовірніше, через брак досвіду не впорався з кермуванням.

Ігор Яцик, заступник керівника відділу на станції Івано-Франківськ:

- Розглядається, як одна з версій сходу дизель-потягу. розглядається технічна несправність і також людський фактор, тобто порушення в діяльності локомотивної бригади. Триває слідство.

Василь, власник будинку:

- Каже жінка - на подвіру поїзд. Я кажу - як на подвіру? Ми повибігали всі на раз. Дивимся, дійсно - поїзд працює в робочому стані, фара світиться. Бачите самі наслідки - завалило хату. Дякувати богу, що нікого не було.

Хто відшкодує матеріальні та моральні збитки, завдані постраждалим, наразі не відомо. А ось пес, якого годували в мить ДТП, від переляку досі не гавкає.

***
Викрав автомобіля, збив людину і втік з місця ДТП. Все це продовж години встиг зробити 30-річний мешканець Старобільська, що на Луганщині. За годину правоохоронці знайшли підозрюваного й затримали його. З'ясували, що спочатку чоловік забрав "копійку" у сусіда, щоб нею поїздити. На дорозі йому трапилася жінка, якої не зміг обїхати. Машина збила перехожу, горе-водій накивав п'ятами. Коли на околиці села його знайшли правоохоронці, опору не чинив і в усьому зізнався. 

Віктор, затриманий водій:

- Водки выпил и не помню, как все произошло. Испугался, и вот здесь остановился, и начал думать трезвой головой.

Андрій Бондаренко, прес-офіцер ДАІ м. Луганська:

- По данному факту Старобельским РО открыто производство по ст.. 286 и 289 УПК. В настоящее время проводится расследование.

Тим часом постраждалій надали допомогу, жінка одужує.

***
Зіткнення на слизькій дорозі. ДТП сталася вранці під Києвом, на новій трасі на Ірпінь. Некермованого Форда почало кидати з боку в бік, зрештою він вискочив на зустрічну. Від лобового зіткнення з Дачією пасажирку Форда затисло в машині.

Андрій Васильович, водій Дачії:

- Повернувши на нову дорогу на цю, їхав зі скоростю 60-70 км, бачу - мені навстечу вискочила машина, Форд, і начало її носити, і я попитався приостановитися, но вже не було мені як остановитись, тому що вона перед самим носом вилетіла.

Постраждалу забрала швидка. Водій румунського автомобіля дістав черепно-мізкову травму та забиття грудей.