Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 лютого 2014, 21:28 ДТП
Добірка відеоаварій
Добірка відеоаварій

Невдалий обгін через нетерплячку, вантажівка, яка зносить усе на своєму шляху, та жахлива аварія на залізничному переїзді. Приголомшливі кадри неймовірних подій дивіться в добірці.

Надворі мряка. Світлофори не працюють, а тому мати з сином вирішує йти через дорогу навмання.  Власник відеореєстратора зупиняється, а ось інший водій - ні. Добре те, що хлопця ледь зачепило. Постраждалі підіймаються та йдуть геть. Імовірно, дуже налякані, але - живі.

***
А на цих кадрах неймовірно заносить на трасі. Кермувальник додає швидкості, щоб обігнати снігоприбиральну техніку. Та ліпше б він їхав вже почищеною ділянкою дороги. І, стоп! Приїхали! Бажання водія таки здійснилося - він попереду цього Камаза, ще й як майстерно.

***
Некермована вантажівка змітає все на своєму шляху. Спочатку автомобіль, потім - і бетонні блоки. Що ж, здається, ніхто поки звідси не поїде. Автомобілі потрощені. Дорога закидана.

***
І насамкінець страшна аварія на переїзді. Вантажівка чомусь зупинилася просто на рейках. Потяг блимає попереджувальними сигналами, та нічого не змінити. Чи був у цей час за кермом водій - невідомо. Та погодьтеся - видовище жахливе.