Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 лютого 2014, 22:02 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

Кривава ДТП на Дніпропетровщині. На трасі Мазда не розминулася з Газеллю. А в Києві вантажівка зіткнулася з Фольксваґеном. І там само, у столиці, легковик врізався в маршрутку з пасажирами.

Кермувальник легковика загинув, його приятель з чисельними переламами та кровотечею внутрішніх органів у вкрай тяжкому стані в лікарні. Такі наслідки лобового зіткнення Мазди з напіввантажною Газеллю на Дніпропетровщині. Як з'ясували правоохоронці, японська машина мчала в бік Кривого Рогу. Чому 35-річний водій грубо порушив правила й виїхав на зустрічну і чи вживав напередодні трагедії алкоголь - стане відомо після проведення експертиз.

***
У Запоріжжі перекинулася вантажівка. Проїжджаючи неподалік зупинки громадського транспорту, водій Шевроле, зі слів свідків, не впорався з кермом, машину розвернуло і вона протаранила Газель, що мчала поряд. Від удару малотонажка перекинулася. Медична допомога знадобилася обидвом водіям і пасажирці легковика.

***
Не розминулися. У Києві на броварській об'їзній дорозі зіткнулися вантажівка та фургон. Попередньо відомо: Ман з напівпричепом розвертався в забороненому місці. В цей час трасою мчав Фольксваґен. Він на швидкості влетів у багатотонку й задимів. Свідки аварії швидко загасили транспорт. 

Денис, свідок:

- Дождь идет, мряка, ничего не видно, плохое освещение, встречные машины вообще слепят, в результате чего получилось столкновение. В этом месте разворот заперщен, водитель фуры нарушил правила.

Водія німецького авта та двох пасажирів з тяжкими травмами ушпиталили.

***
І там само у столиці на вулиці Світлій Тойота протаранила маршрутку з пасажирами. Її шофер каже: він щойно від'їхав від зупинки, раптом побачив - просто на нього мчить легковик. Водій Богдана нічого не встиг вдіяти і машина врізалася в мікроавтобуса. П'ятьох пасажирів маршрутки ушпиталили. Кільком постраждалим надали допомогу на місці аварії. До лікарні повезли і кермувальника Тойоти. Свідки кажуть: чоловік був напідпитку. Чи це так - з'ясують експерти.